Hoe je thuis koperachtig haar kunt elimineren.

Wat veroorzaakt koperachtig haar?

Voordat we uitleggen hoe je thuis koperachtig haar kunt tonen, is het de moeite waard om op te merken waarom het haar koperachtig word.

Al het haar heeft natuurlijke koperachtige ondertoon, black en donker bruin hebben een natuurlijk rode en oranje pigment terwijl lichtbruin tot blond haar een gele pigment hebben. Wanneer u uw haar oplicht met bleekmiddel, tilt u die natuurlijke pigmenten op en verdunt u de kleur. U kunt dan uw haar verven om uw natuurlijke haar te bedekken. Na een tijdje van zonlicht , verwarmde stylingstools en overmatig wassen kunnen ervoor zorgen dat je geverfde kleur vervaardigd en die natuurlijke rode,oranje of gele ondertonen benadrukken. Het resultaat? Haar begint er koperachtig uit te zien.

HOW TO TONE BRASSY HAIR AT HOME

Gelukkig kun je die koperachtige tinten uitbannen en in plaats daarvan je statement-kleur thuis behouden en versterken dankzij onze PLATINUM BLOND en COOL BRUNETTE – series

Omdat paars het tegenovergestelde is van geel in het kleurenspectrum, haalt het violette pigment in PAARSE SHAMPOO de gele koperachtige tint uit je blondine, neutraliseert die ongewenste tinten en laat je kleur er koeler, gezonder en levendiger uitzien.

Wie probeert er niet NAK PLATINUM BLOND BLOND SHAMPOO EN MASKER ? Deze twee essentiële haarverzorgingsproducten zijn geformuleerd met salonsterke violette micro-pigmenten en elimineren onmiddellijk ongewenste koperachtige en doffe tonen.

Een keer per week, gelijkmatig door nat haar verdelen en 1 minuut laten inwerken om koperachtig te verdrijven, of tot 5 minuten voor maximale resultaten. Is het erg koper-geel dan de shampoo op droog haar goed verdelen en 5-10 min inwerken. Het is de ultieme manier om nog uw beste blonde te bereiken.

HOW TO TONE BRUNETTE HAIR

Het versterken van donkerbruin haar is een beetje ingewikkelder, omdat je moet bepalen welke ondertonen je wilt wissen.

  • Heb je erg lichte high-lights ertussen kun je het beste de violet clean blonde shampoo gebruiken.
  • Warme ondertoon : als het oranje-rode tinten zijn vanaf kleurhoogte lichtbuin tot zwart die u wilt uitwissen, kies dan voor onze COOL BRUNETTE BLEU TONING SHAMPOO & CONDITIONER Geformuleerd met krachtige blauwe pigmenten, ze verslaan meteen rode en oranje pigmenten van bruin haar, terwijl de unieke Opti-Plex -technologie versterkt en glad maakt.
  • LET OP – zorg ervoor dat u weet welke tonen u wilt uitwissen. Als u de blauwe shampoo gebruikt op blonde,grijze en lichtere tinten, kan uw haar groen worden ( want geel en blauw word groen)

WE ALL HAVE MORE FUN WITH NICE HAIR